Frank van Weert

 495,00 Excl. BTW & Buma

Frank van Weert boeken voor een optreden?

Frank van Weert boeken doet u eenvoudig en exclusief bij D.E.A. Produkties. Bel of mail om deze artiest direct voor een scherpe prijs te boeken.

Vertrouwd gezicht

Al enkele jaren brengt Frank van Weert, met succes, leuke, gezellige singles op de markt. In elke kroeg en op elk feest komt beslist een nummer van Frank voorbij. Maar ook Frank van Weert zelf is al jaren elke week meerdere malen te zien op de bühne en is daarom een vertrouwd gezicht in menig café of feestzaal in ons land.

Repertoire

Liedjes als Nergens Goed Voor en Hield Jij Van Mij Of Van M’n Centen worden uit volle borst meegezongen. Vooral zijn versie van Leedvermaak werd een regelrechte hit bij feestvierend Nederland. Naast het optreden als zanger is Frank van Weert ook door het hele land te zien als DJ en is hij, als tekstschrijver en componist, onderdeel van het team achter Django Wagner. Samen met Django Wagner bracht hij de duet-single ’30, 40, 50 jaar’ uit. Ook nam Frank enkele singles op samen met Danny Canters, speciaal voor de carnaval en Après Ski. Een optreden van Frank van Weert is vol van energie en is een succesvolle aanvulling op elk feest!

Kenmerkende sound

Frank van Weert heeft zo zijn eigen kenmerkende sound. Met zijn warme stemgeluid en uitstekende timing onderscheid hij zich van veel andere artiesten en zangers. Samen met zijn brede repertoire is dit bepalend voor de vele boekingen die hij jaarlijks mag doen.

Frank van Weert is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Boek Frank van Weert direct

Of plaats een vrijblijvende Optie


Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!