Frank van Weert

 895,00 Excl. BTW & Buma

Frank van Weert boeken voor een optreden?

Frank van Weert boeken doet u eenvoudig en exclusief bij D.E.A. Produkties. Bel of mail om deze zanger direct voor een scherpe prijs te boeken.

Frank van Weert boeken doe je al voor € 895,- exclusief BTW en Buma.

Vertrouwd gezicht

Al enkele jaren brengt Frank van Weert, met succes, leuke, gezellige singles op de markt. In elke kroeg en op elk feest komt beslist een nummer van Frank voorbij. Maar ook Frank van Weert zelf is al jaren elke week meerdere malen te zien op de bühne en is daarom een vertrouwd gezicht in menig café of feestzaal in ons land. Naast het optreden als zanger is Frank van Weert als DJ ook al jaren lang één van de meest geboekte DJ’s van ons land.

Repertoire

Liedjes als Nergens Goed Voor en Hield Jij Van Mij Of Van M’n Centen worden uit volle borst meegezongen. Vooral zijn versie van Leedvermaak werd een regelrechte hit bij feestvierend Nederland. Naast het optreden als zanger is Frank van Weert ook door het hele land te zien als DJ en is hij, als tekstschrijver en componist, onderdeel van het team achter Django Wagner. Samen met Django Wagner bracht hij de duet-single ’30, 40, 50 jaar’ uit. Ook nam Frank enkele singles op samen met Danny Canters, speciaal voor de carnaval en Après Ski. Een optreden van Frank van Weert is vol van energie en is een succesvolle aanvulling op elk feest!

Kenmerkende sound

Frank van Weert heeft zo zijn eigen kenmerkende sound. Met zijn warme stemgeluid en uitstekende timing onderscheid hij zich van veel andere artiesten en zangers. Samen met zijn brede repertoire is dit bepalend voor de vele boekingen die hij jaarlijks mag doen.

Boekingen van Frank van Weert

Wil je Frank van Weert boeken of inhuren voor een feest? Wij zijn het exclusieve boekingsbureau van Frank van Weert. Wil je meer informatie over de prijs van Frank van Weert of wil je weten wanneer hij beschikbaar is? Daarvoor neem je eenvoudig contact met ons op. Dan kan via mail, whatsapp, telefonisch of boek Frank van Weert online door het boekingsformulier op deze website in te vullen.
We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat Frank van Weert er op jou feest of evenement een mooi optreden van maakt! Bij artiestenbureau D.E.A. Produkties boek je Frank van Weert rechtstreeks en voor de laagste prijs. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat kost Frank van Weert:
Gage / prijs openbare optredens: € 895,-
Gage / prijs besloten optredens: € 895,-

Frank van Weert is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Frank van Weert en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Frank van Weert boeken

Wilt u Frank van Weert direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Frank van Weert kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Frank van Weert direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!