Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Randy Watzeels

 795,00 Excl. BTW & Buma

Randy Watzeels boeken voor een optreden?

Randy Watzeels boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Randy Watzeels boeken doe je al voor € 795,- exclusief BTW en Buma.

Wie is Randy Watzeels

De in 1997 geboren Randy Watzeels is al vanaf zijn 9e bezig met muziek. Na mee te doen met verschillende talentenjachten en playbackshows krijgt hij in 2012 de kans zijn debuutsingle op te nemen. Dat is voor de zanger de start van een mooie toekomst in de muziek. Tegenwoordig bouwt Randy Watzeels overal waar hij komt een groot feest! Liedjes als ‘Laat Me Vrij Zijn’, ‘Blijf De Hele Nacht Bij Mij’, ‘Als Een Komeet’ en ‘De Gedachten Aan Jou’ worden overal luid meegezongen. Randy Watzeels timmert hard aan de weg als muzikant en met succes. “Ik wil vrolijke, gezellige feestmuziek maken” zijn de woorden van Randy. Zijn vrolijke klanken komen steeds vaker voorbij en ook zijn bekendheid wordt groter en groter. Op dit moment is Randy bezig met het uitbrengen van nieuwe liedjes, hou hem in de gaten!

Producer

Naast zingen is het produceren van muziek ook een grote passie van Randy Watzeels. Dit doet hij dan ook niet onverdienstelijk. Hij produceert onder andere muziek voor Tim Schalkx, Frank Smeekens, Immer Hansi, Danny Canters, DJ Davey Beijer en vele andere. De één na de andere hit rolt de laatste tijd uit de RWM studio. Uiteraard produceert hij ook zijn eigen nummers en zal er elk jaar minimaal één hit voor Randy Watzeels zelf zijn.

Zomerhit 2023

In 2023 komt Randy met een totaal andere plaat dan dat we van hem gewend zijn. In zijn eigen studio schreef én produceerde hij het uiterst commerciële en aanstekelijke ‘Mojito’. Naast geweldige zanger is Randy ook een zeer goede producer en dat bewijst hij maar weer eens hij met deze single. Hiermee heeft hij een echte zomerhit te pakken die de hele zomer van 2023 overal lekker gedraaid zal gaan worden. Uiteraard is deze single te horen bij de optredens en boekingen van Randy Watzeels

Boekingen van Randy Watzeels

Wil je Randy Watzeels boeken of inhuren voor een festival, bruiloft, verjaardag, kermis, café of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een opreden van Randy Watzeels of wil je weten wat deze zanger kost? Vul dan het boekingsformulier op deze pagina in en boek Randy Watzeels direct online. Uiteraard is het ook mogelijk eerst een vrijblijvende optie te plaatsen of ons te contacteren voor wat meer informatie over een optreden van Randy Watzeels.

Wat kost Randy Watzeels:
Gage / prijs openbare optredens: € 795,-
Gage / prijs besloten optredens: € 795,-

Randy Watzeels is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Randy Watzeels en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Randy Watzeels boeken

Wilt u Randy Watzeels direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Randy Watzeels kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Randy Watzeels direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!