Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Joëlla

 495,00 Excl. BTW & Buma

Joëlla boeken voor een optreden?

Joëlla boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangeres direct voor een scherpe prijs.

Een zangeres waar de vrolijkheid van af spat, een mooie verschijning op het podium, en een gezelligheidsbeest… dat is Joëlla.

Joëlla boeken doe je al voor € 495,- exclusief BTW en Buma.

Hoe het ooit begon

Het verhaal van Joëlla begint hetzelfde als bij veel artiesten. Voor de grap een keer zingen in je stamcafé en daarna ging het balletje vanzelf rollen…Alleen bij Joëlla ging het balletje wel heel snel en hard rollen. Ze zong bij Café Pand 16 in Valkenswaard een liedje van Monique Smit, een zangeres waar ze al een tijd fan van is. Nadat ze het lied ‘Twijfelaar’ in een volle kroeg zong was er geen twijfel meer mogelijk: Dit smaakte naar meer.
Eind 2022 kwam de Eindhovense zanger Danny Canters optreden bij datzelfde café en wederom pakte Joëlla daar de microfoon en stal de show. Dit viel ook Danny op en niet veel later benaderde hij haar met de vraag of ze niet wat verder in de muziek wilde gaan. Met een leuk team werden plannen gemaakt en binnen enkele weken zaten ze in de studio bij Randy Watzeels. Al snel werd er een videoclip opgenomen en was de debuut single van Joëlla een feit!

Debuutsingle

Op dinsdag 18 juli 2023 lanceert Joëlla haar eerste single. Het eerste exemplaar krijgt ze uit handen van haar idool Monique Smit. Dit alles vind plaats op de kermis van Valkenswaard en uiteraard op een groot podium bij Café Pand 16. Het Café waar het voor Joëlla allemaal begon.

Repertoire

Joëlla heeft een verrassend repertoire. Ze zingt gezellige uptempo liedjes als ‘Twijfelaar’ van Monique Smit, ‘Alles’ van Senna, Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij in de uitvoering van Belle Perez (Nederlands & Spaans), ‘Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent’ en uiteraard haar eigen single die op 18 juli 2023 uitkomt. Ze zingt dus net wat anders dan de meeste ‘standaard’ zangeressen.

Boekingen van Joëlla

D.E.A. Produkties verzorgt de exclusieve boekingen van Joëlla. Wil je deze zangeres boeken of inhuren voor een optreden, vul dan het boekingsformulier op deze pagina in. Zo kun je Joëlla online boeken en dat voor een hele scherpe prijs. Wil je eerst een vrijblijvende optie aanvragen voor deze artiest dan kan dat ook uiteraard. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een optreden van Joëlla.

Wat kost Joëlla:
Gage / prijs openbare optredens: € 495,-
Gage / prijs besloten optredens: € 495,-

Joëlla is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Joëlla en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Joëlla boeken

Wilt u Joëlla direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Joëlla kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Joëlla direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!