Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


René Schuurmans

 3.250,00 Excl. BTW & Buma

René Schuurmans boeken voor een optreden?

René Schuurmans boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Met maar liefst 25 Nederlandstalige singles in de hitparade is René Schuurmans met recht een populaire zanger te noemen.  Zijn zangcarrière begint op latere leeftijd wanneer hij samen met zijn zus optreed op de bruiloft van hun broer. Vervolgens vormen ze een duo. Na twee jaar geeft Astrid aan alleen verder te willen gaan. Ook René besluit zijn zangcarrière solo voort te zetten.

René Schuurmans breekt in 2007 landelijk door met het nummer ‘Laat De Zon In Je Hart’, het werd dé zomerhit van dat jaar. René is uitgeroepen tot ambassadeur van het ‘Festival Van Het Levenslied’ in Tilburg. Daarnaast is hij officieel benoemd tot Nachtcommissaris van Noord Brabant. Een optreden van René Schuurmans zorgt gegarandeerd voor een knalfeest. Het plezier van zingen straalt er bij de energieke zanger vanaf en samen met zijn opzwepende muziek zorgt hij ervoor dat tot aan de achterste rijen de handjes de lucht in zullen gaan.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GmFhEaLyCcQ]

Tijdsduur

1x 40 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Boek René Schuurmans direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!