Wesly Bronkhorst

 5.995,00 Excl. BTW & Buma

Wesly Bronkhorst boeken voor een optreden?

Wesly Bronkhorst boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Wesly Bronkhorst, een artiest die van ieder optreden een groot feest weet te maken. Wesly is een rasechte Amsterdamse zanger met een geheel eigen muziekstijl, die nét even anders is dan de rest. Of het nu gaat om een optreden in een volle Arena, een bruiloft of in een zaaltje bij de plaatselijke feestweek, Wesly zorgt er voor dat het onvergetelijk wordt. In 2003 presenteerde hij zijn eerste zelfgeschreven nummer ‘De zon die schijnt’. Gevolgd door singles als ‘Pijn’, ‘De Lucht was blauw’, ‘Kom maar bij mij’, ‘Ik hou niet meer van jou’ en ‘Kom allemaal maar in mijn armen’.

Inmiddels behoort Wesly tot een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Wie houdt van onvervalste Hollandse gezelligheid is bij Wesly Bronkhorst aan het juiste adres.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Wesly Bronkhorst en ander artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Wesly Bronkhorst boeken

Wilt u Wesly Bronkhorst direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Wesly Bronkhorst kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Wesly Bronkhorst direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!