Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


William Koren

 550,00 Excl. BTW & Buma

William Koren Boeken Voor Een Optreden?

William Koren boekt u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Deze spontane, goedlachse Eindhovense zanger is welkome, muzikale verrassing op elk feest. We hebben het natuurlijk over William Koren. Ben je benieuwd? Boek deze uiterst gezellige én betaalbare artiest dan nu.

William Koren boeken doe je al vanaf € 550,- exclusief BTW en Buma.

Debuutsingle

De eerste single van William Koren komt uit in 2020. De uit Eindhoven afkomstige zanger presenteert dat jaar zijn allereerste single aan het Nederlands publiek. En die single mag er wezen, William heeft namelijk alles uit de kast getrokken om een degelijke muzikale start te maken. De single is speciaal voor William door Frank van Etten geschreven. Manfred Jongenelis stond garant voor de hoogstaande productie. Leef Je Leven is een heerlijke, zomerse single met herkenbare gitaarklanken van Zonzo Basily. Ook de bijbehorende clip is tot in de puntjes uitgewerkt. Twee professionele acteurs spelen de verhaallijn, de regie was in handen van Danny Canters en alles is vastgelegd door Joerie van den Kieboom van Breedbeeld AV. Dit alles, uiteraard samen met het aangename stemgeluid van William, zorgt voor de juiste ingrediënten voor een geweldige single.

Volkszanger

William Koren is een echte volkszanger. Hij zingt mooie herkenbare liedjes die op vrijwel elk feest tot zijn recht komen. Tijdens een optreden William Koren komen de dansschoenen zeker van pas en wordt er luidkeels meegezongen. Zijn warme stemgeluid zorgt voor een prettige herkenbare sound.
Ondanks dat William in 2020 pas zijn eerste single uitbrengt lopen zijn boekingen toch al aardig en is hij wekelijks op pad om diverse feesten en partijen op te leuken. Vanaf nu zal dit alleen maar meer worden, want de plannen voor een tweede single liggen al klaar en die beloofd zeker zo goed te worden als de eerste. Wil jij William Koren inhuren voor jouw feest? Aarzel niet langer en boek deze geweldige zanger.

Repertoire

Het  repertoire van William Koren bestaat uit vele bekende liedjes. Zo zingt hij hits van Wesley Klein, Django Wagner en John West. Allemaal herkenbare gezellige platen, maar uiteraard ook zijn eigen liedjes die inmiddels ook al erg bekend zijn.

Boekingen

William Koren boeken voor een feestje dat doe je bij D.E.A. Produkties. Zoek je een zanger voor een bruiloft, verjaardag, tuinfeest of op een kermis dan is William Koren de perfecte artiest daarvoor. Je kunt William Koren direct online boeken via deze website. Daarvoor vul je eenvoudig het boekingsformulier op deze pagina in. Wil je eerst een vrijblijvende optie plaatsen dan is dat uiteraard ook mogelijk. We informeren je graag naar de laagste prijs en mogelijkheden voor een optreden van William Koren.

Wat kost William Koren:
Gage / prijs openbare optredens: € 550,-
Gage / prijs besloten optredens: € 550,-

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van William Koren en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

William Koren boeken

Wilt u William Koren direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van William Koren kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek William Koren direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!