William Koren

 395,00 Excl. BTW & Buma

William Koren Boeken Voor Een Optreden?

William Koren boekt u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek direct voor een scherpe prijs.

Debuutsingle

De eerste single van William Koren komt uit in 2020. De uit Eindhoven afkomstige zanger presenteert dat jaar zijn allereerste single aan het Nederlands publiek. En die single mag er wezen, William heeft namelijk alles uit de kast getrokken om een degelijke muzikale start te maken. De single is speciaal voor William door Frank van Etten geschreven. Manfred Jongenelis stond garant voor de hoogstaande productie. Leef Je Leven is een heerlijke, zomerse single met herkenbare gitaarklanken van Zonzo Basily. Ook de bijbehorende clip is tot in de puntjes uitgewerkt. Twee professionele acteurs spelen de verhaallijn, de regie was in handen van Danny Canters en alles is vastgelegd door Joerie van den Kieboom van Breedbeeld AV. Dit alles, uiteraard samen met het aangename stemgeluid van William, zorgt voor de juiste ingrediënten voor een geweldige single.

Volkszanger

William Koren is een echte volkszanger. Zingt mooie herkenbare liedjes die op vrijwel elk feest tot zijn recht komen. Tijdens een optreden William Koren komen de dansschoenen zeker van pas en wordt er luidkeels meegezongen. Zijn warme stemgeluid zorgt voor een prettige herkenbare sound.

Boekingen

Ondanks dat William in 2020 pas zijn eerste single uitbrengt lopen zijn boekingen toch al aardig en is hij wekelijks op pad om diverse feesten en partijen op te leuken. Vanaf nu zal dit alleen maar meer worden, want de plannen voor een tweede single liggen al klaar en die beloofd zeker zo goed te worden als de eerste. Wil jij William Koren inhuren voor jouw feest? Aarzel niet langer en boek deze geweldige zanger.

Boek William Koren direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar top
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!