Artiesten boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Lars Brans

 495,00 Excl. BTW & Buma

Lars Brans boeken voor een optreden?

Lars Brans boeken doet u eenvoudig bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zanger direct voor een scherpe prijs.

Maak kennis met Lars Brans

Lars Brans is sinds het jaar 2020 actief bezig in de muziekindustrie. In een korte tijd wist hij een aantal aanstekelijke singles op de markt te brengen welke stuk voor stuk lekker meedraaien op de Nederlandse radiozenders. In 2021 bracht hij zijn debuut single ‘Wil Je Met Me Dansen’ uit en dat was meteen een schot in de roos. Deze single werd geschreven door alleen maar toppers uit het vak, zoals Randy Watzeels, Bram Koopmans, Arjon Oostrom en de mannen van Schorre Chef & MC Vals. Later verschenen nog singles als ‘Mijn Schat’, ‘Helemaal’ en in 2022 de zomerse hitsingle ‘Dans Je Mee’

Repertoire

Uiteraard zingt Lars Brans heel graag zijn eigen singles op de bühne, maar hij vult dit mooi aan met liedjes van Ferry de Lits, Tino Martin, André Hazes en vele andere toppers. Een optreden van Lars Brans is dus gewoon 30 minuten lang lekker dansen, meezingen en genieten. Je kunt Lars Brans boeken of inhuren voor de meest uiteenlopende feesten. Of het nu gaat om een festival, een bedrijfsfeest, een Sweet 16 Party of op de kermis, Lars doet het allemaal!

Toekomst

Lars is vastbesloten het zingen en optreden de rest van zijn leven te blijven doen. Nieuwe plannen voor leuke singles en mooie videoclips liggen altijd op tafel en er staat nog veel moois voor Lars Brans te wachten.

Boekingen van Lars Brans

De agenda van Lars Brans stroomt snel vol, dus boek hem snel voor jouw feest of evenement. Wil je Lars Brans boeken of inhuren voor een spectaculair optreden neem dan snel contact op met D.E.A. Produkties. Dat kan uiteraard telefonisch maar ook direct online boeken via het boekingsformulier op deze pagina.

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Lars Brans en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Lars Brans boeken

Wilt u Lars Brans direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in het wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van Lars Brans kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaald voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Lars Brans direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!