Artiesten en bands boeken inhuren bij artiestenbureau D.E.A. Produkties


Yosee

 695,00 Excl. BTW & Buma

Yosee boeken voor een optreden?

Yosee boeken doet u eenvoudig en exclusief bij D.E.A. Produkties. Bel of mail en boek deze zangeres direct voor een scherpe prijs.

José van Uden, Yosee, wordt geboren in ‘s-Hertogenbosch. Yosee was altijd al gefascineerd door muziek. In 2007 zingt Yosee voor een regionaal televisieprogramma een duet met Frank Verkooyen. Zo krijgt ze de smaak te pakken.

Samen met…

Yosee heeft al met vele artiesten het podium mogen delen, waaronder:Wolter Kroes‘, ‘Jeroen van der Boom‘, ‘Glennis Grace‘, ‘Sieneke en ‘Rene Schuurmans‘. onder andere op het megapiratenfestijn en AHOY Rotterdam.

Boekingen van Yosee

Yosee zingt zowel Nederlands als Engelstalig, daardoor is ze een allround zangeres.  In 2014 brengt Yosee haar debuutalbum uit. Met onder andere de single ‘Al Die Lange Nachten’ en het duet met Nol Roos ‘Waarom Ik De Waarheid Zeg’. Yosee zegt enorm te genieten van deze droom. “Het is iets wat ik al van jongs af aan al wil doen”. Ze hoopt dan ook nog heel lang door te mogen gaan met haar muziek. Artiesten boeken zoals Yosee doe je natuurlijk bij D.E.A. Produkties, het artiestenbureau van Nederland.

Yosee is exclusief te boeken bij D.E.A. Produkties 

Tijdsduur

1x 30 min.

Geluid

Incl. A-set / M-set

Het artiestenbureau van Nederland

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel bij D.E.A. Produkties. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ook buitenkantoortijden.
Voor boekingen van Yosee en andere artiesten, bands en entertainment bent u bij boekingsbureau D.E.A. Produkties aan het juiste adres. Via deze site kun je online zangers, zangeressen, DJ’s en bands boeken. Zowel de bekende artiesten maar ook nieuw aanstormend talent. Dus ook entertainment voor een scherpe prijs wat in elk budget past.

Yosee boeken

Wilt u Yosee direct boeken of liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dat is allemaal mogelijk. Vul op deze pagina het boekingsformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of uw vraag via Whatsapp stellen.

De laagste prijs

Wilt u weten wat een optreden van zangeres Yosee kost? Door onze laagste prijs garantie weet u dat u nooit te veel betaalt voor een artiest. Alle prijzen van de artiesten zijn transparant en helder. Wij informeren u graag persoonlijk over de prijzen van alle artiesten, zangers, zangeressen, bands en DJ’s.

Boek Yosee direct

Of plaats een vrijblijvende Optie

Scroll naar boven
Stuur ons een appje!
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Boek {product} nu voor {price} of vraag een vrijblijvende optie aan!